Scouts

Hey allemaal,

Wij zijn de Scouts van “Scouting Amicus”.

Onze groep zijn jongens en meiden gemengd in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar.

Opkomsten zijn op zaterdag van 19:00 tot 21:00.

We doen allerlei leuke dingen zoals pionieren, kampvuur maken, spellen, hiken met tussendoor verschillende uitdagende opdrachten, bosspellen, toneel en creatieve avonden. Daarnaast super vette weekenden met aan het einde van het scoutingjaar een zomerkamp. Het zomerkamp is het hoogtepunt van het scoutingjaar voor ons allemaal. Lekker met z’n allen in tenten slapen in het bos, leuke activiteiten doen en liefst steeds op een andere plek in Nederland, Duitsland, België of Luxemburg.

Daarnaast leren we je hoe je moet koken, hoe je moet navigeren met behulp van een kaart en kompas en we besteden aandacht aan het zorgen voor de natuur en het milieu.

Tussendoor maken we onze leiding ook lekker gek 😛

Zo kunnen we nog wel 100 dingen opnoemen die we doen, het zijn er te veel om op te noemen. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat we doen, het is altijd een drukke gezellige bende bij elkaar.

Dus mocht je nog een gezellige, actieve, spannende hobby zoeken waar je ook nog eens leuke vriendschappen op doet, kom dan eens gerust bij ons kijken en laat je overtuigen hoe te gek scouting is!

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie neem dan contact met ons op:

scouts@scouting-amicus.nl