Roverscouts

Hallo allemaal,

Wij zijn de Roverscouts van “Scouting Amicus”.

Wij zijn een groep jongens en meiden van 18 tot 23 jaar. We hebben geen begeleiding maar voor wat advies maken wij gebruik van een gekozen adviseur. Wij werken binnen onze groep middels een gekozen gezamenlijk bestuur. Deze bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Onze opkomst zijn op vrijdagavond van 21:00 tot 23:30, maar meestal blijven we dan erna nog gezellig in ons lokaal zitten, vaak in gezelschap van een aantal Plusscouts.

Onze opkomsten hebben veel variatie, van bowlen tot pionierwerken maken tot videoavonden, lasergamen, etc. Daarnaast ondersteunen we de groep in diverse groepsactiviteit, klussen e.d. Ook draaien we een aantal opkomsten per jaar samen met de Explorers en/of plusscouts.

Verder hebben we een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het JOTA/JOTI weekend, werken op PINKPOP en werken in de carnavalstent in Heerlen. Het leuke is dat met deze laatste 2 activiteiten we ook geld verdienen voor onze speltak om zo leuke activiteiten te kunnen doen.

Voor meer foto’s en berichten neem eens een kijkje op onze facebook pagina:

Heb je intresse gekregen en eens zin om te komen kijken. Neem dan contact op ons.

roverscouts@scouting-amicus.nl