Plusscouts

Hoi!

Wij zijn de plusscouts van Scouting Amicus, plusccout ben je vanaf 23 jaar oud. Iedere vrijdag komen we bij elkaar, vanaf 20.30.

Eens in de 4 weken hebben we een activiteit, die we zelf organiseren, dit regelen steeds 2 andere plusscouts.

We gaan bijvoorbeeld klimmen / abseilen, naar de grotten, lasergamen, een tocht lopen, BBQ’en of gezellig in de stad iets eten en drinken.

Op de overige vrijdagen maken we een kampvuur, doen wat spelletjes in ons lokaal of gaan we geocachen, dit is een soort schatzoeken voor volwassenen met behulp van GPS en allerlei puzzels en opdrachten die je onderweg moet uitvoeren.

Dit alles onder het genot van een drankje en altijd gezellig kletsend en lachend over de meest uiteenlopende onderwerpen.

We gaan regelmatig op weekend, zelf georganiseerd of als deelnemer aan Scout-In of JOTA/JOTI. Verder ondersteunen we onze groep door te helpen met het organiseren of begeleiden van groepsactiviteiten.

Kortom, een erg gezellige groep en georganiseerde chaos met een gedeelde passie: Scouting J

Dus, ben je 23 jaar of ouder en wil je graag eens de sfeer bij ons komen proeven? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus kom eens langs op vrijdagavond vanaf 20.30 of neem contact met ons op via de site.

Tot snel!