Bevers

Hoi!

Wij zijn de bevers van Scouting Amicus en hebben momenteel vier stafleden, François, Tosca, Fabiënne en Robin.

De bevers ontmoeten elkaar wekelijks op zaterdag van 11.00 uur tot 13.00 uur in het dorp van Hotsjietonia. In dit dorp is er elke week voor de bevers van alles te beleven. Zo gaan we op pad met Rebbel, Stanley Stekker, Bas Bos, Stuiter, Rozemarijn, Keet en Fleur Kleur, Noa en Professor Plof. Dit zijn de bewoners van Hotsjietonia.

We houden ook weekenden en doen dan heel veel leuke activiteiten.Wij slapen dan 1 nachtje op ons Scoutinggebouw. Daarnaast gaan we aan het einde van het scoutingjaar gezellig met onze bevers op zomerkamp.

Ben je tussen de 5 en 7 jaar en wil je ook eens op bezoek komen in Hotsjitonia?

Stuur gerust een mail of kom langs op het gebouw gelegen op de Crutserveldweg 4, te Heerlen.

Tot Snel!

bevers@scouting-amicus.nl