Puzzel E

Aan alle scouts,  
 
Mij hebben ze gevraagd om de 5e locatie te omschrijven zodat jullie weten waar jullie naartoe moeten. Ik weet het niet meer. Ga ik dit doen met kaart en kompas of middels een strippenkaart? Pfff, bij al deze opdrachten is een ding erg belangrijk en dat is: je begint met een 0-punt. Een hele uitdaging. 7 groepen op pad sturen met net zoveel auto’s  waar 5 of 4 man inzitten. Wat een klus, waar zijn we aan begonnen. Dit was met 2 man organiseren nooit gelukt. Puzzels, crypto’s, kaarttechnieken en leuke spellen zoals crazy 88.  
 
Maar genoeg gezeverd. Jullie volgende locatie is 6 straten hier vandaan. Je rijdt linksaf bij het grote stoplicht. Daarna bij de rotonde rechtdoor zodat je op je 0-punt aankomt. Vanuit hier 2 kruispunten verder de 1e straat naar rechts. Als het goed is ben je nu op je locatie.  

 
Ter plekke moet je de locatie loggen in pointrush en de vraag beantwoorden. Dit antwoord dien je in te vullen bij het vakje wachtwoord. Als je als team 0 punten scoort dan heb je het niet zo goed begrepen. Maar niet getreurd, 0 punten is ook niet echt want het gaat erom dat zoveel mogelijk letters verzameld. Als ik goed geïnformeerd ben dan zijn er in totaal 9 letters in omloop. Succes ermee.  

Ik zie jullie straks