St. Maarten 2018

Wegens het groot succes van vorig jaar vieren we wederom St. Maarten op de Molenberg.

Dit doet scouting Amicus op 9 november 2018. We vertrekken van de Brede Maatschappelijke Voorziening Molenberg met een groep kinderen, ouders en scouting/groepsbegeleiding en lopen in een stoet met gekleurde lampionnen in allerlei soorten en maten naar scouting Amicus. Daar zal in de kampvuurkuil een groot kampvuur zijn met uiteraard wat lekkers voor iedereen.
We verzamelen vanaf het binnenplein van de Brede Maatschappelijke Voorziening Molenberg om 19:00 uur. De wandeling zal circa 50 tot 60 min. lang zijn en activiteit zal tot circa 21:00 uur duren.
We hopen dat kinderen/ouders met ons mee doen om er een mooie avond van te maken.

Tot ziens op 9 november.

Heb je interesse om mee te doen, laat het ons weten en meld je aan op marcel@scouting-amicus.nl.

St Maarten 2017