Wat staat er allemaal voor bijzonders op het programma?

Hallo allemaal!

De komende weken staan er enkele bijzondere opkomsten op het programma! Hieronder een overzicht zodat jullie hier alvast rekening mee kunnen houden en de kinderen hiervoor op kunnen geven.

• 17 maart: Regio filmochtend.
    Samen met alle andere Bevers en Welpen van de regio zijn we welkom bij de Quatro Cinema. Welke film we gaan kijken is een verrassing… De film start om 10:00, dus wij willen graag om half tien verzamelen tegenover het politiebureau. Wij zullen zorgen voor een hapje en een drankje 🙂
  • 24 maart: Paasmarkt.
    Net zoals vorig jaar organiseren de Welpen weer een leuke markt. We verkopen dan zelf gebakken lekkers, eigen geknutselde items, mooie plantjes en ga zo maar door. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn welkom en alle opbrengst zal gebruikt worden om een leuke activiteit voor de kinderen te financieren! De markt is gewoon van 11:00 tot 13:00, zoals ook de normale opkomst is.
  • 7 april: Kids Party.
    Ook dit jaar wordt de Kids Party weer opgezet! Dit is altijd een gezellige dag, betaald door de Scouting (Amicus). We zullen vroeg op de dag verzamelen en met een bus naar de locatie gaan. Voor meer informatie kunnen jullie ook alvast hier kijken: http://www.scoutinglimburg.nl/activiteiten/kidsparty. Tijden ed volgen nog!
  • 14 april: Ouderopkomst.
    Omdat Scouting leuk is voor alle leeftijden, willen we graag jullie als ouders ook de kans geven om eens een opkomst te ervaren! Deze zaterdag zullen we een leuk programma hebben voor kinderen mét hun papa en/of mama. (Uiteraard mag ook een opa, oma, tante of wie dan ook meekomen als papa en/of mama niet kunnen.) De tijd is gewoon van 11 tot 13 en een kleine tip: trek goede schoenen aan!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie natuurlijk terecht bij de leiding. Tot morgen!

De welpenstaf