Paaseieren actie 2018

Beste scouts/ouders.

Om de verenigingskas wat te spekken willen wij ook dit jaar weer gekookte/gekleurde paaseieren en chocolade eieren/ haasjes gaan verkopen. Iedereen heeft wel  FAMILIE, KENNISSEN en/ of BUREN die met de Pasen een eitje willen tikken. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de vereniging  en zal dus uiteindelijk besteedt worden aan leuke activiteiten.

De bedoeling is dat je bij je familie, vrienden, buren vraagt of zij de paaseieren dit jaar bij jou willen kopen.  Jij krijgt van ons een lijst om dit bij te houden en je vraagt meteen te betalen.

De bestellijst (met het geld)  inleveren uiterlijk 10 maart bij je leiding.

Een doos gekleurde  scharreleieren (10 stuks) kosten € 2,50  (Alleen per doosje te bestellen).

De chocolade eieren / assortiment kunnen ook besteld worden via dezelfde bestellijst, daar staan ook de prijzen op.

De bestellingen zullen aan jullie meegegeven worden tijdens opkomst van jullie eigen speltak in het weekend van 23/24 maart.

DOE DUS ALLEMAAL MEE EN SPEK DE SCOUTINGKAS.

DAAR PROFITEREN WE ALLEMAAL VAN!

Namens het bestuur van scouting Amicus,