Opkomst in Didam

Afgelopen vrijdag 8 december is de stam op bezoek gegaan bij de stam van Scouting Didam om samen met hun gezellig een opkomst te draaien en op de zaterdag ochtend een bezoek te brengen aan de magazijn verkoop van de Nomad in Zevenaar.

HOE, WIE, WAT, WAAR?

Een tijdje terug werd er op Facebook een oproep geplaatst door een groep die zin had om nieuwe groepen te leren kennen…

 

Nog voordat ik het zelf in de gaten had zaten we al in een groepsgesprek met elkaar te praten over welke datum, wat er allemaal te doen is et cetera.

VRIJDAG

We waren al redelijk vroeg vertrokken om de sneeuw te trotseren die aan het vallen was. Na (iets langer dan gepland) en een vrachtwagen in de berm verder kwamen we aan in Didam waar we gelijk ontvangen werden.

We hebben gelijk onze bedjes in het gebouw opgezet en zijn naar het stam lokaal gegaan waar we een sinterklaas spel gespeeld hebben terwijl we deden wachten op de andere groep uit Eden die nog kwamen.

Toen Eden er was en de sinterklaas cadeaus uitgedeeld waren was het tijd voor nog wat bier en samen spelletjes te spelen met een beetje dom gelach en vooral veel gezelligheid.

Tegen een uur of half 3 besloten we toch dat het misschien tijd werd om te slapen en ons voor te bereiden op het koopjes jagen de volgende ochtend.

ZATERDAG

Toen de ochtend in het nog altijd sneeuwende Didam was aangebroken zijn we samen naar de supermarkt gegaan om ontbijt te halen en rustig wakker te worden.

Nadat we ontbeten hadden was het tijd om sokken in te gaan slaan bij de Nomad die toevallig dat weekend een magazijn verkoop hadden in Zevenaar. Eenmaal terug bij hun op het gebouw hebben we onze spullen opgeruimd en nog wat met elkaar gechilled voordat de kleintjes kwamen en we aan onze lange reis terug begonnen naar de Burger King en daarna richting huis.

Your comment