St.Maarten

11 november viert Scouting Amicus St Maarten. Dat willen we doen door vanaf de schoolpleinen van basisscholen de Broederschool en OBS Harlekijn met een groep kinderen, ouders/eventueel leerkrachten en scouting/groepsbegeleiding in een stoet met gekleurde lampionnen in allerlei soorten en maten naar scouting Amicus te lopen. Daar zal in de kampvuurkuil een groot kampvuur zijn met uiteraard wat lekkers voor iedereen.
We verzamelen op de schoolpleinen van deze scholen om 19:00 uur. De wandeling zal circa 50 tot 60 lang zijn en activiteit zal tot circa 21:00 uur duren.
We hopen dat kinderen/ouders met ons mee doen om er een mooie avond van te maken. Tot ziens op 11 november. Heb je interesse om mee tet doen, laat het ons weten.