Foute Summer party 2017 + Weekend

Het weekend van 19, 20 en 21 mei hebben wij weer onze summer party voor de regio georganiseerd, natuurlijk maken wij er dan meteen een weekend van.

Ons weekend begon op vrijdag middag, met de zaal versieren, muziek aansluiten en de overkapping dicht maken. Het weer speelde niet heel erg goed mee voor een summer party het regende de hele dag, dus de overkapping dicht maken was minder leuk, een bepaald iemand kreeg ook nog een hoop water over zich heen van een ander zeil… de rest kon hier natuurlijk wel om lachen, die gene uiteindelijk ook wel.

Om 20:00 uur was het gelukkig droog en kon het feest beginnen. Er waren verschillende groepen uit de regio en in totaal een man of 60. Het was een gezellig feestje, met veel lachen, mee zingen,gekke foto’s en natuurlijk een gezellige sfeer.

Op zaterdag ochtend hebben we de zaal nog laten luchten en hebben de voel gedweild zo dat de bevers/welpen niet aan de vloer bleven plakken. Na ons ontbijt zijn we naar Walibi Belgiƫ gereden. Toen we binnen waren in het park, zijn we meteen in een water attractie gegaan, niet iedereen kwam er even droog uit. We zijn alle attracties afgegaan, niet iedereen is overal in geweest maar grotendeels wel. Het was niet druk in het park het langste dat we hebben moeten wachten is +/- 10 min. Dit laat zich doen. Ook kwamen we nog een hele hoop Belgische scouts tegen, deze waren er niet van gecharmeerd dat Ruben en Michael bij hun erbij gingen staan voor de foto.

Toen we terug waren op gebouw hebben we allemaal een broodje snack gegeten en na het eten zijn we nog een ijsje gaan eten. Het s’avonds hebben nog bij het kampvuur gezeten met wat plusscouts. Het was een gezellige dag!

Zondag hebben we een beetje uitgeslapen. Sommige waren eerder wakker dan de andere. Na dat iedereen wakker was zijn we gaan ontbijten en na het ontbijt zijn we begonnen met het poetsen van het gebouw. Toen we klaar waren zijn we allemaal lekker naar huis gegaan.

Het was een zeer gezellig en geslaagd weekend!!

Voor foto’s kijk van even op onze Facebook pagina