I-SCOUT 2017

Zaterdag 4 maart, 19:10….. Scouting Amicus doet voor het eerst mee aan de I Scout! Plusscouts, Explorers en een stamlid hebben zich samengepakt en gaan voor het eerst deze wereldwijde uitdaging aan.

De doe-opdrachten vliegen alle kanten uit en de reisvragen zijn afwisselend zeer pittig en easy-peasy. Iedereen helpt elkaar en kijkt of er nog wat te doen is als een ander niet verder kan. Er worden hangbruggen gesjord, pannenkoekentappen gebouwd, auto’s ingepakt in huishoudfolie en kraters gezocht op mars….. De I scout is werkelijk waar zeer divers, maar iedereen vermaakt zich uitstekend!

Al met al zijn onze inspanningen niet voor niets geweest. Plaats 273 van 381; niet slechte voor een eerste deelname! Volgend jaar, gaan we voor de top 100 😉

Voor wie enkele van onze fantastische video’s wil zien, je vindt de links hieronder!

Tarantula

Sinaasappelpers