Nieuwsbericht

Beste ouders/verzorgers,

 

 

Er staan enkele leuke opkomsten voor de deur en ook willen we jullie alvast informeren over zaken mbt kamp. Vandaar deze korte nieuwsbrief!

1. 25 Maart aanstaande is weer de regio filmochtend! Dit is een gezellige opkomst bij de Quatro te Heerlen, waar alle groepen van Parkstad en Carboonland voor uitgenodigd worden. Welke film er draait is ook voor ons een verassing…. Gezien het feit dat we hier vooraf voor moeten betalen, willen we graag uiterlijk 4 maart weten wie er mee gaan.
Helaas komt het afgelopen jaren  vaak voor dat kinderen er op de datum zelf toch niet zijn. Ons geld krijgen we dan uiteraard niet terug…..  Afspraak is dan ook dat als een Welp is opgegeven en niet komt, we helaas het geld hiervoor moeten terug vragen aan ouders.

2. Een Welpenweekend! Ja hoor, we houden weer een weekend. Dit maal op ons eigen gebouw, met alleen onze eigen groep.  Het weekend zal plaats vinden op 7,8 en 9 april en kost 10 euro. De zaterdag van het weekend vind ook de kids party plaats (zie bijlage). Hier zullen wij ook aan deelnemen. Voor 1 april willen we graag weten wie er allemaal mee zullen doen!
Wat heeft een Welp eigenlijk allemaal nodig voor een weekend? Dat staat in de andere bijlage.

3. Vorig jaar hebben we een lentemarkt gehouden en deze was een daverend succes! Op 1 april dit jaar zullen we deze weer opzetten. Ouders, broertjes zusjes, opa’s en oma’s; iedereen is dan weer van harte welkom! Alle opbrengst van deze dag zal uiteraard worden gebruikt voor een leuke uitstap voor de Welpen.

4. Zomerkamp. DE week van het jaar! In 2017 gaan we de laatste week van de zomervakantie op kamp. Dit is dus van 19 t/m 26 augustus. De locatie is <30 minuten rijden en we hebben een gebouw ter beschikking. Net zoals het voorgaande jaar vragen €85,- per kind en mag dit in delen of in 1 geheel worden betaald. Uiterlijk 1 augustus dient het volledige bedrag op onze rekening te staan. Denk met overmaken aan het vermelden van de naam van de Welp en de activiteit. Het rekeningnummer van de Welpen is; NL 54 RABO 0109036298.
Graag horen we zsm mogelijk wie er allemaal mee gaat!

5. Zijn er ouders die het financieel niet zo breed hebben? Ook hier zijn opties voor zoals bijvoorbeeld Stichting Leergeld; http://www.leergeld.nl/parkstad/ . Mocht je de weg hierin niet goed weten, neem dan gerust even contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

Het Welpenteam

Your comment