Geld Actie’s

Omdat wij naar Denemarken willen in de zomer, gaan wij bij verschillende evenenmenten/activiteiten helpen.
Met het helpen halen we geld op voor de kas van de roverscouts.

Welke actie’s hebben we gedaan?

Statiegeld:

We verzamelen statiegeld, deze halen we bij mensen op of we krijgen ze.

Aod op nuj:

We zijn met een aantal man gaan helpen bij Aod op nuj. Dit waren mensen van de stam,plusscouts en een deel van Scouting bekkerveld.

Stam: Ruben, Michael, Kenny, Tosca en Bonnie
Plusscouts: Wouter, Robin, Mariska, Samantha, Boeda, Bart, Maurice
Bekkerveld: Ella, Alex, Emile

De taken die we moesten doen waren:
runner- die doen eigenlijk van alles, als er wat gedaan moet worden
tapper- die staat achter de tap
frisser- schenkt fris/wijn voor
uitgifte- die geeft de bestellingen uit
klikker- die staat aan de ingang met een klik teller om te tellen hoeveel mensen er binnen zijn.
hek bewaker- die zorgen er voor dat er niemand naar binnen/buiten gaan bij het afgesloten gedeelte.

Het was een gezellige avond!

Abdij cross:

We zijn met 6 man van de stam gaan helpen bij de abdij cross op 14 januari. De abdij cross is een hardloop trail in kerkrade. Wij stonden op verschillende punten waar het moeilijk was om te zien waar de renner heen moesten. wij stonden er om de renner de weg te wijzen. Andere van ons moesten fluiten als er renners kwam zodat de verkeersregellaars de weg konden afzetten. Het waren minder renners dan vorige jaar ivm het weer. Wij waren dit jaar ook weer Team GEEL.

Het was een gezellige middag!