Puzzel H

Aan alle scouts,  
 
Mij hebben ze gevraagd om de 5e locatie te omschrijven zodat jullie weten waar jullie naartoe moeten. Ik weet het niet meer. Ga ik dit doen met kaart en kompas of middels een strippenkaart? Pfff, bij al deze opdrachten is een ding erg belangrijk en dat is: je begint met een 0-punt. Een hele uitdaging. 8 of 9 groepen op pad sturen met net zoveel auto’s. Wat een klus, waar zijn we aan begonnen. 7 Puzzels, 9 crypto’s, 6 kaarttechnieken en nog 6 andere leuke spellen.  
 
Maar genoeg gezeverd. Jullie volgende locatie is 5 straten hier vandaan. Je rijdt linksaf bij het grote stoplicht. Daarna bij de rotonde rechtdoor en dan de 8e straat linksaf. Vanuit hier 2 kruispunten verder de 4e straat naar rechts. Als het goed is ben je nu op je locatie.  

Ter plekke moet je de locatie loggen in pointrush en de vraag beantwoorden. Dit antwoord dien je in te vullen bij het vakje wachtwoord. Als je als team 1 punt scoort dan heb je in ieder geval een begin. Maar niet getreurd het gaat er uiteindelijk om dat zoveel mogelijk letters verzameld. Als ik goed geïnformeerd ben dan zijn er in totaal 5 x 5 letters in omloop. Succes ermee.  

Ik zie jullie straks